Si hei!

Add message
 • Per

  Per

  Kuleste musikken som finnes! :) Hilsen Meg

  Kuleste musikken som finnes! smile

  Hilsen Meg

 • Anonymous

  Anonymous

  P.s Gleder meg til neste konsert 1 okt :) Hilsen Edvin

  P.s Gleder meg til neste konsert 1 okt smile

  Hilsen Edvin

 • Anonymous

  Anonymous

  Godt jobbet. Mye spennende at lese om på denne siden! Hilsen Edvin

  Godt jobbet. Mye spennende at lese om på denne siden!
  Hilsen Edvin

 • Astrid, 4 år

  Astrid, 4 år oslo

  Jeg vil at dere skal være i konserten og jeg se på dere. Og jeg liker dere. Også piker jeg dere. Og kjempeliker jeg dere. Og jeg liker dere så godt. Kjempe. Hadet. Og jeg skal gå på scenen og si HALLO. Og jeg liker dere så VELDIG VELDIG godt. Og skjanka. Promp. Og pappan min er en prompis.

  Jeg vil at dere skal være i konserten og jeg se på dere. Og jeg liker dere. Også piker jeg dere. Og kjempeliker jeg dere. Og jeg liker dere så godt. Kjempe. Hadet.

  Og jeg skal gå på scenen og si HALLO. Og jeg liker dere så VELDIG VELDIG godt. Og skjanka. Promp. Og pappan min er en prompis.

 • Jo Inge

  Jo Inge

  hei Jeg hadde med meg to barn som gledet seg stort til å se dere på parkteateret, men det var dessverre utsolgt når vi kom. Skal dere spille i Oslo igjen snart? Hei! Gøy og dumt på samme tid, dere må komme på Miniøya!!

  hei
  Jeg hadde med meg to barn som gledet seg stort til å se dere på parkteateret, men det var dessverre utsolgt når vi kom. Skal dere spille i Oslo igjen snart?

  Hei! Gøy og dumt på samme tid, dere må komme på Miniøya!!

 • Liv Stanghelle

  Liv Stanghelle Fredrikstad

  Hei! Følgende er situasjonen : Månebarna har laget trommer og marsjen skal starte. Dere spør om barna har ønsker. 4-åringen ønsker seg "rockandrollfiskeboll". Dere avviser ønsket som latterlig og dårlig og dumt og sier han må gå hjem og kaste den CD-en. Dere bruker flere minutter på å snakke om hvor dumt dere synes dette er, latterliggjør ham foran alle. Gutten er forvirret og lei seg. Han er vant til å få svar på en skikkelig måte. Som tilhører tror jeg nesten ikke mine egne ører. Er det mulig å være så lite pedag i en slik bransje, er det mulig for en voksen å overkjøre et barn og lage morro på hans bekostning? Fullstendig uakseptabelt og uprofesjonelt i en maktposisjon som dere har. Det hjelper ikke å være dyktig musiker når dere ikke behersker det grunnleggende, å vise forståelse for barn og en menneskelig behandling av de små ! B

  Hei!
  Følgende er situasjonen :
  Månebarna har laget trommer og marsjen skal starte. Dere spør om barna har ønsker. 4-åringen ønsker seg "rockandrollfiskeboll". Dere avviser ønsket som latterlig og dårlig og dumt og sier han må gå hjem og kaste den CD-en. Dere bruker flere minutter på å snakke om hvor dumt dere synes dette er, latterliggjør ham foran alle. Gutten er forvirret og lei seg. Han er vant til å få svar på en skikkelig måte. Som tilhører tror jeg nesten ikke mine egne ører. Er det mulig å være så lite pedag i en slik bransje, er det mulig for en voksen å overkjøre et barn og lage morro på hans bekostning? Fullstendig uakseptabelt og uprofesjonelt i en maktposisjon som dere har. Det hjelper ikke å være dyktig musiker når dere ikke behersker det grunnleggende, å vise forståelse for barn og en menneskelig behandling av de små !
  B

 • Manuel

  Manuel Waldbrunn, Germany

  Hello! Finally I found you (again) in the Internet and I found out, that there is a new LP(!!). VINYL!!! Huuray! But... no possibility to get it in Germany and since I am unable to understand the Norwegian Homepage, where I could order it, I am helpless... Any Chance to order it directly? And any Chance to see you again in Germany? Keep on! manuel.

  Hello!
  Finally I found you (again) in the Internet and I found out, that there is a new LP(!!). VINYL!!! Huuray! But... no possibility to get it in Germany and since I am unable to understand the Norwegian Homepage, where I could order it, I am helpless... Any Chance to order it directly? And any Chance to see you again in Germany?
  Keep on!

  manuel.

 • Inga

  Inga Trondheim

  Hei, husker dere Inga som kjøpte plate for 2 uker siden (eller fikk mamma til å kjøpe plate, hun betalte også etterhvert). Nå får jeg lov til å bruke platespilleren helt sjøl :D. Tror pappa også synes dere er skikkelig dårlige :laugh: - han lånte CDen iallefall

  Hei,
  husker dere Inga som kjøpte plate for 2 uker siden (eller fikk mamma til å kjøpe plate, hun betalte også etterhvert). Nå får jeg lov til å bruke platespilleren helt sjøl biggrin.
  Tror pappa også synes dere er skikkelig dårlige laugh - han lånte CDen iallefall

 • Martin

  Martin Gjøvik

  Hei Sanna og Aksel! Det var kjempegøy å få spille den dritdårlige musikken vår på miniøya, vi hater våte sokker men elsker torden!!:D Ser dere plutselig!

  Hei Sanna og Aksel!

  Det var kjempegøy å få spille den dritdårlige musikken vår på miniøya, vi hater våte sokker men elsker torden!!biggrin
  Ser dere plutselig!

 • Sanna

  Sanna Lørenskog

  Takk for sist på MiniØya! Aksel og jeg liker å høre på sangene deres, fordi de er SKIKKELIG DÅRLIGE! Den aller dårligste er sokken min er våt, for den synes pappa er dødskul! Og det er jo ganske dårlig! :laugh: Akkurat nå tordner det, og det passer bra til musikken deres! Fortsett å spille dårlig musikk -vi elsker det! Hilsen Sanna og Aksel :blush::D

  Takk for sist på MiniØya!
  Aksel og jeg liker å høre på sangene deres, fordi de er SKIKKELIG DÅRLIGE! Den aller dårligste er sokken min er våt, for den synes pappa er dødskul! Og det er jo ganske dårlig! laugh
  Akkurat nå tordner det, og det passer bra til musikken deres!
  Fortsett å spille dårlig musikk -vi elsker det!
  Hilsen Sanna og Aksel
  blushbiggrin