Si hei!

Add message
 • Mor til Johan
  Mor til Johan Oslo
  Hei, skulle bare si takk for konserten dere holdt for storeungene i Hurdalsgata barnehage i dag! Så utrolig flott! Johan fortalte at det hadde vært gøy, og at han ene var 105 år gammel. Han andre var visst betraktelig yngre. Ha en fin kveld:) Hva! Meg jugde såpass idag at Meg var 145! Johan er super snydelig og vi hilser masse tilbake! Så hyggelig! Hils Johan fra Meg og Erik!

  Hei, skulle bare si takk for konserten dere holdt for storeungene i Hurdalsgata barnehage i dag! Så utrolig flott! Johan fortalte at det hadde vært gøy, og at han ene var 105 år gammel. Han andre var visst betraktelig yngre. Ha en fin kveldsmile

  Hva! Meg jugde såpass idag at Meg var 145! Johan er super snydelig og vi hilser masse tilbake!

  Så hyggelig! Hils Johan fra Meg og Erik!

 • Liv
  Liv Oslo
  Fin nettside! Hilsen Liv

  Fin nettside!

  Hilsen Liv

 • Steiner Lindberg
  Steiner Lindberg
  Godt jobbet!

  Godt jobbet!

 • Ellingsrudåsen skole
  Ellingsrudåsen skole Oslo
  Hei Vi på Ellingsrudåsen skole gleder seg til at dere kommer 3. desember

  Hei
  Vi på Ellingsrudåsen skole gleder seg til at dere kommer 3. desember

 • Per
  Per
  Kuleste musikken som finnes! :) Hilsen Meg

  Kuleste musikken som finnes! smile

  Hilsen Meg

 • Anonymous
  Anonymous
  P.s Gleder meg til neste konsert 1 okt :) Hilsen Edvin

  P.s Gleder meg til neste konsert 1 okt smile

  Hilsen Edvin

 • Anonymous
  Anonymous
  Godt jobbet. Mye spennende at lese om på denne siden! Hilsen Edvin

  Godt jobbet. Mye spennende at lese om på denne siden!
  Hilsen Edvin

 • Astrid, 4 år
  Astrid, 4 år oslo
  Jeg vil at dere skal være i konserten og jeg se på dere. Og jeg liker dere. Også piker jeg dere. Og kjempeliker jeg dere. Og jeg liker dere så godt. Kjempe. Hadet. Og jeg skal gå på scenen og si HALLO. Og jeg liker dere så VELDIG VELDIG godt. Og skjanka. Promp. Og pappan min er en prompis.

  Jeg vil at dere skal være i konserten og jeg se på dere. Og jeg liker dere. Også piker jeg dere. Og kjempeliker jeg dere. Og jeg liker dere så godt. Kjempe. Hadet.

  Og jeg skal gå på scenen og si HALLO. Og jeg liker dere så VELDIG VELDIG godt. Og skjanka. Promp. Og pappan min er en prompis.

 • Jo Inge
  Jo Inge
  hei Jeg hadde med meg to barn som gledet seg stort til å se dere på parkteateret, men det var dessverre utsolgt når vi kom. Skal dere spille i Oslo igjen snart? Hei! Gøy og dumt på samme tid, dere må komme på Miniøya!!

  hei
  Jeg hadde med meg to barn som gledet seg stort til å se dere på parkteateret, men det var dessverre utsolgt når vi kom. Skal dere spille i Oslo igjen snart?

  Hei! Gøy og dumt på samme tid, dere må komme på Miniøya!!

 • Liv Stanghelle
  Liv Stanghelle Fredrikstad
  Hei! Følgende er situasjonen : Månebarna har laget trommer og marsjen skal starte. Dere spør om barna har ønsker. 4-åringen ønsker seg "rockandrollfiskeboll". Dere avviser ønsket som latterlig og dårlig og dumt og sier han må gå hjem og kaste den CD-en. Dere bruker flere minutter på å snakke om hvor dumt dere synes dette er, latterliggjør ham foran alle. Gutten er forvirret og lei seg. Han er vant til å få svar på en skikkelig måte. Som tilhører tror jeg nesten ikke mine egne ører. Er det mulig å være så lite pedag i en slik bransje, er det mulig for en voksen å overkjøre et barn og lage morro på hans bekostning? Fullstendig uakseptabelt og uprofesjonelt i en maktposisjon som dere har. Det hjelper ikke å være dyktig musiker når dere ikke behersker det grunnleggende, å vise forståelse for barn og en menneskelig behandling av de små ! B

  Hei!
  Følgende er situasjonen :
  Månebarna har laget trommer og marsjen skal starte. Dere spør om barna har ønsker. 4-åringen ønsker seg "rockandrollfiskeboll". Dere avviser ønsket som latterlig og dårlig og dumt og sier han må gå hjem og kaste den CD-en. Dere bruker flere minutter på å snakke om hvor dumt dere synes dette er, latterliggjør ham foran alle. Gutten er forvirret og lei seg. Han er vant til å få svar på en skikkelig måte. Som tilhører tror jeg nesten ikke mine egne ører. Er det mulig å være så lite pedag i en slik bransje, er det mulig for en voksen å overkjøre et barn og lage morro på hans bekostning? Fullstendig uakseptabelt og uprofesjonelt i en maktposisjon som dere har. Det hjelper ikke å være dyktig musiker når dere ikke behersker det grunnleggende, å vise forståelse for barn og en menneskelig behandling av de små !
  B