FØRJULSGØY MED MEG OG KAMMERATEN MIN!

Meg og kammeraten tar med seg kunstnersuperhelten Håkon Hoffart og lager førjulskonserttegneverksted for barn og voksne!

Først lager vi tegnekunst sammen med Mr. Håkon, så projiseres julekunstverkene på juleveggen under julekonserten med Jule-Meg og Jule-kammeraten, og etterpå har vi enda mer tegnejuleverksted!

Kunstner og forfatter Håkon Hoffart er den gode vennen til Meg og Kammeraten min. Han har laget aktivitetsboka Kriblekurs og barneboka Ta det som en ferie! med bandet, og ikke minst har han lært en drøss barn å lage alle de fantastiske albumcoverne til Meg og kammeraten min! Håkon er en super formidler og en veldig snydelig lærebortlærer.

Meg, Martin Hagfors og kammeraten, Erik Johannessen, har rett og slett nydefinert musikk for en ny generasjon barn (og voksne).

Seks album utgitt i Norge og to album på det internasjonale selskapet Naxos har gitt barn i alle aldre, i hele verden, nye klassikere, som

Sokken min er våt, Deg og Meg allsangen, Tissedansen, Hvilken oppgang bor du i? Gjenta, jenta, Bobler, Jenta på månen, Kjæresten til bestefar, Sjeldne skjell..

Ingen temaer er for små, ingen er for store.

Å være så tissetrengt at du finner opp en ny dans, være forelsket, men så veldig forvirret blant alle ringeklokkene i naboblokka, å kjenne seg ensom, trøtt eller å ha en bestefar som har en kjæreste som ikke er bestemor, eller for eksempel en nestbestekompis som er en robot, eller å kunne sove som en stein, er alle fortellinger som vil bli sunget lenge, lenge.

Ikke minst på JULEKONSERTVERKSTEDET!