Si hei!

Add message
 • Berit

  Berit Oslo

  Hei igjen! GRATULERER med ny plate :) Lykke til med å få den ut til folket. Vi glemte adressen for postkort: Emma Grønhaug Steinsholm Asperudåsen 23 1258 OSLO. Hilsen Emma og Berit

  Hei igjen!

  GRATULERER med ny plate smile
  Lykke til med å få den ut til folket.
  Vi glemte adressen for postkort:
  Emma Grønhaug Steinsholm
  Asperudåsen 23
  1258 OSLO.
  Hilsen Emma og Berit

 • Martin

  Martin Oslo

  Hei Emma og Berit! Send meg en adresse så får dere et kort! Bli venn på FB først så legger dere inn adresse! Idag ble vi ferdige med den nye plata og den blir DÅRLIG!!!

  Hei Emma og Berit!

  Send meg en adresse så får dere et kort! Bli venn på FB først så legger dere inn adresse! Idag ble vi ferdige med den nye plata og den blir DÅRLIG!!!

 • Berit

  Berit Oslo

  Hei! Min datter Emma (5år) og jeg var på konserten deres på Popsenteret i går. Logget oss inn på hjemmesiden deres etter konserten. Vi ble enige om å sende en mail til dere for å gi tilbakmelding på konserten og for å spørre etter postkort. Emma sa at jeg måtte si det var dårlig konsert. Jeg spurte henne om hun syntes at det var en dårlig konsert? Da kom svaret: 'Nei mamma konserten var kjempebra, men han mannen sa vi skulle si den var dårlig':-) Vi kommer gjerne igjen på flere konserter med dere. Ser at dere skal spille på Miniøya, da skal vi komme å kjøpe plate av dere. Hilsen Emma 5 år og mamma Berit :agree::agree:

  Hei!
  Min datter Emma (5år) og jeg var på konserten deres på Popsenteret i går. Logget oss inn på hjemmesiden deres etter konserten. Vi ble enige om å sende en mail til dere for å gi tilbakmelding på konserten og for å spørre etter postkort. Emma sa at jeg måtte si det var dårlig konsert. Jeg spurte henne om hun syntes at det var en dårlig konsert? Da kom svaret: 'Nei mamma konserten var kjempebra, men han mannen sa vi skulle si den var dårlig':-) Vi kommer gjerne igjen på flere konserter med dere. Ser at dere skal spille på Miniøya, da skal vi komme å kjøpe plate av dere. Hilsen Emma 5 år og mamma Berit agreeagree

 • Martin

  Martin Bergen

  Hei Julie! Klart skal vi sende kort! Er det flere i klassen som vil ha be de skrive seg inn i gjestboka, du, det regner her i Bergen, like mye som i Bjugn!! Hei og hopp!

  Hei Julie!

  Klart skal vi sende kort! Er det flere i klassen som vil ha be de skrive seg inn i gjestboka, du, det regner her i Bergen, like mye som i Bjugn!! Hei og hopp!

 • Julie

  Julie

  Hei det er meg Julie igjen. kan dere sende et postkort til 4.klasse i Bjugn (Botngård skole 7160 Bjugn)Ps: skriv at Julie spurte om vi kunne sende et postkort til dere :love:lig hilsen _Julie 4.trinn:laugh:

  Hei det er meg Julie igjen. kan dere sende et postkort til 4.klasse i Bjugn (Botngård skole 7160 Bjugn)Ps: skriv at Julie spurte om vi kunne sende et postkort til dere lovelig hilsen _Julie 4.trinnlaugh

 • Julie

  Julie

  Hey, Dokker va kjempe dårlig på forestillinga i Bjugn Hhahah :laugh: Kan dokker kom en gang te på Bjugn kulturhus:rolleyes: Ps: Kan 4.trinn sitt på setene ?:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

  Hey, Dokker va kjempe dårlig på forestillinga i Bjugn Hhahah laugh Kan dokker kom en gang te på Bjugn kulturhusrolleyes Ps: Kan 4.trinn sitt på setene ?laughlaughlaughlaughlaughlaughlaughlaughlaughlaughlaughlaugh

 • Adrian BadBoy

  Adrian BadBoy Oslo

  BØ:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

  biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 • Martin

  Martin Oslo

  Lolli, du likte låta med bare en tone på pianoet? Helt enig, en tone er MER enn nok!

  Lolli, du likte låta med bare en tone på pianoet? Helt enig, en tone er MER enn nok!

 • Martin

  Martin Oslo

  Hei Adrian. Takk for tilbakemeldinga, vi sugde big time i Bjung men gøy for det!

  Hei Adrian. Takk for tilbakemeldinga, vi sugde big time i Bjung men gøy for det!

 • lolli

  lolli

  heey, va på fårestillinga i Bjugn og ¨det va dårlig¨=good!! likt alt. spesielt den sangen på det lille pianoet ditt det va bare en note:laugh:

  heey, va på fårestillinga i Bjugn og ¨det va dårlig¨=good!!
  likt alt. spesielt den sangen på det lille pianoet ditt det va bare en notelaugh