Sokken min er nå enda våtere takket være NRK!   


På Mandag 23. Juli besøkte vi TV programmet Sommeråpent på NRK 1. Vi hadde med oss noen dritdårlige kammerater og spilte låta Sokken min er våt.
Programleder Ingrid Gjessing Linhave er fan! På gitar, Marcus Forsgren (Lionheart Brother/Jaga Jazzist) på saksofon, Lars Horntveth (Jaga Jazzist, Susanne Sundfør etc) og våre to nye kammerater, Trym Gjerdmonbo på trommer og Torleif Tveit på bass. Se oss her!! 


Idag på Onsdag 25 Juli har vi besøkt Reiseradioen og programlederne Kristina Ekelund og Terje Nordkvelle under stram regi av den legendariske produsenten Espen Omdal. Først holdte vi hverandre i hendene og deretter spilte vi låta Sokken min er våt og Erik Bye sangen Anna Lovinda. Det viser seg at studioet der vi var har tidligere vært kontoret til selveste Erik Bye! Her er et par bilder av Meg og kammeraten min og Erik Bye.

Hør sendingen her, ganske morsomt, litt bra og litt dårlig!!
/
  1. Reiseradioen

KJØP CD MED EN TEKSTMELDING! SMS-butikken fungerer slik:

Send: CD Kammeraten min til 2160 (må være mellomrom etter CD).

DU BLIR belastet med kr 189,- på din mobilregning og vi sender CD’en i posten så de har den ca 2 dager senere.

Tjenesten kan brukes av alle myndige personer i Norge med mobilabonnement med faktura (altså ikke kontantkort).Det e'kke bra før det er dårlig! 


Her blir meg og kammeraten min jagd bort fra miniøya med en tralle full av utstyr etter nok en dritdårlig konsert!


Aftenposten skrev at plata vår er EN NY KLASSIKER!  Hvor kult er det?

Les anmeldelsen her

Firdaposten mener plata er dritdårlig!! Ja, det er også kult!

Les anmeldelsen her

Bergensavisen skrev dette...

også har vi vært på Kongsberg...trykk her for å lese!


Sokken min er våt