KJØP CD MED EN TEKSTMELDING! SMS-butikken fungerer slik:

Send: CD Kammeraten min til 2160 (må være mellomrom etter CD).

DU BLIR belastet med kr 189,- på din mobilregning og vi sender CD’en i posten så de har den ca 2 dager senere.

Tjenesten kan brukes av alle myndige personer i Norge med mobilabonnement med faktura (altså ikke kontantkort).Det e'kke bra før det er dårlig! 


Her blir meg og kammeraten min jagd bort fra miniøya med en tralle full av utstyr etter nok en dritdårlig konsert!


Aftenposten skrev at plata vår er EN NY KLASSIKER!  Hvor kult er det?

Les anmeldelsen her

Firdaposten mener plata er dritdårlig!! Ja, det er også kult!

Les anmeldelsen her

Bergensavisen skrev dette...

også har vi vært på Kongsberg...trykk her for å lese!


Uka før plateslipp snart over! Hei!

Vi har hatt en gøy og veldig travel uke! Vi har øvd en hel masse, spilt på Nrk Ni-Timen på P4, Radio Norge og gjort intervjuer med Dagsavisen, NTB, Ditt Oslo, Adressa og spilt en morsom konsert på Bellevue barnehage i Tøyenparken i Oslo. Idag er vi på Lillehammer på barnehageturne, streiken er over og barna er fantastiske!  Om to dager kommer plata vår i butikken og vi venter spent på anmeldelsene og på Lørdag...Miniøya og releasekonsert

Her er noen bilder fra uka som har gått.

WIMP & Miniøya spesial og sykkelbud fra himmel'n! 

Meg og kammeraten min skal spille på Miniøya og Miniøya samarbeider med WIMP!
Meg og kammeraten min har laget en  WIMP spesial EP der Jenta på månen (Kari Slaatsveen) leser en liten fortelling før det braker løs med Meg og kammeraten min som spiller fire sanger fra det kommende albumet Det e'kke bra før det er dårlig!

Her er vår  WIMP spesial EP (WIMP er den "norske" Spotify bare mye kulere...)Idag har jeg sykklet opp til Ryenkrysset i Oslo for å hente vår vinyl LP som har endelig kommet fra Tyskland. Den er på blytung 180gram vinyl (da låter det best) også har den et vakkert innlegg med tekstene og info om hvem som har gjort hva, vi har også lagt med cd'n men da uten det kule heftet fra cd versjonen....Hurra!!

Sokken min er våt