Uka før plateslipp snart over! Hei!

Vi har hatt en gøy og veldig travel uke! Vi har øvd en hel masse, spilt på Nrk Ni-Timen på P4, Radio Norge og gjort intervjuer med Dagsavisen, NTB, Ditt Oslo, Adressa og spilt en morsom konsert på Bellevue barnehage i Tøyenparken i Oslo. Idag er vi på Lillehammer på barnehageturne, streiken er over og barna er fantastiske!  Om to dager kommer plata vår i butikken og vi venter spent på anmeldelsene og på Lørdag...Miniøya og releasekonsert

Her er noen bilder fra uka som har gått.

WIMP & Miniøya spesial og sykkelbud fra himmel'n! 

Meg og kammeraten min skal spille på Miniøya og Miniøya samarbeider med WIMP!
Meg og kammeraten min har laget en  WIMP spesial EP der Jenta på månen (Kari Slaatsveen) leser en liten fortelling før det braker løs med Meg og kammeraten min som spiller fire sanger fra det kommende albumet Det e'kke bra før det er dårlig!

Her er vår  WIMP spesial EP (WIMP er den "norske" Spotify bare mye kulere...)Idag har jeg sykklet opp til Ryenkrysset i Oslo for å hente vår vinyl LP som har endelig kommet fra Tyskland. Den er på blytung 180gram vinyl (da låter det best) også har den et vakkert innlegg med tekstene og info om hvem som har gjort hva, vi har også lagt med cd'n men da uten det kule heftet fra cd versjonen....Hurra!!

Plata har ankommet lager! 

Hurra! Hurra! Hurra!

Plata vår som kommer i butikk den 8 Juni har nå kommet på lager. Jeg kjørte min gamle 1961 Volvo opp til Musikkoperatørene og Diskos for å hente en bunke som skal sendes ut til aviser og radio. Plata er lekker, i papp og med et uvanlig 13 cm x 13 cm stort cover noe som gjør det lekende lett å ta ut både CD'n og tekstheftet! Yeah!Og her er den snille bilen som jeg putrer rundt i både med og uten kameraten min!Sokken min er våt